Over Hettema-Service

Verhaal van Ewoud Hettema
Tijdens zijn jeugd, tussen de leeftijd van 12 jaar en 17 jaar, schoolde er al een jonge zelfstandige ondernemer in hem. Elke zaterdag waste Ewoud 5 à 8 auto's van buren, werkte hij in de tuinen van oudere mensen en ruimde hij in de winter sneeuw. Op jonge leeftijd was Ewoud al heel actief bezig om geld te verdienen. In die periode had hij al bedacht dat hij ooit zijn eigen bedrijf wilde beginnen.
Op 17-jarige leeftijd ging Ewoud bij zijn eerste werkgever werken. Daar heeft hij 18 jaar lang gewerkt in orderhandling. Zijn werkzaamheden omvatten facturatie, offertes, statistieken / analyses, mailings, beursactiviteiten en het beheer van archieven op 2 locaties (Nederland en België). Door groei en reorganisatie van het bedrijf is het twee keer verhuisd, eerst van Mijdrecht naar Maarssen en vervolgens naar Breda. Vanwege het enorme woon-werkverkeer besloot Ewoud op 1 januari 2007 zijn eigen bedrijf, Hettema-Service, op te richten.
In het begin wist Ewoud niet wat hij wilde. Hij nam alle opdrachten aan die hij kon uitvoeren, zoals schoonmaak-, administratieve-, tuin-, klus- en schilderwerkzaamheden. Binnen een jaar kreeg Ewoud al nieuwe opdrachten. In de loop van 2009 merkte Ewoud dat schoonmaakwerkzaamheden goed waren voor Hettema-Service, omdat daar veel vraag naar was. Door verdere groei van Hettema-Service is Ewoud vanaf 2012 begonnen met het aannemen van personeel.
Zijn vrouw Heidi is sinds 2017 mede-eigenaresse en zij doet alle administratieve-, personeels- en financiële werkzaamheden. Ewoud en Heidi vinden het heel belangrijk dat de klanten tevreden zijn over hun service. Daarom hebben ze "Schoonmaak op hoog niveau" als hun motto. Hettema-Service staat ook bekend om hun service en kwaliteit van enorm hoog niveau. Ze nemen de wensen van hun klanten heel serieus en denken ook met hen mee. Bovendien geven ze adviezen om uw kantoor of bedrijfsruimte schoon en goed onderhouden te houden.
Ons team
Ewoud
Directeur
Heidi
Directrice & administratie
Jordy
Voorman & mediavormgever
Jeffry
Voorman
Regio Zoetermeer
Seval
Interieurverzorgster
Regio Zoetermeer
Wim
Interieurverzorger
Utrecht
Jonivo
Interieurverzorger
Zoetermeer
Djamel
Interieurverzorger
Zoetermeer
Boris
Interieurverzorger
Mijdrecht
Tonny
Interieurverzorger
Mijdrecht

Reviews

Wij huurden voorheen een locatie, waar Ewoud en zijn mensen schoonmaakte. Daar waren we altijd erg tevreden over. Toen wij verhuisden en weer een schoonmaakbedrijf zochten, wisten...
P4P Handelsonderneming B.V.
Mijdrecht
Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Hettema-Service. Janssen Van Kouwen Automotive is een Opel dealer met 7 bedrijven in de regio Amsterdam en Het Gooi. Wij hebben...
Opel Janssen Van Kouwen
Amsterdam-West
Wij maken nu een klein jaar gebruik van de uitstekende services en medewerkers van Hettema-service. Ze werken zeer netjes , en snel. Het is duidelijk te zien wanneer zij geweest zijn. Om 7:30...
Ipse de Bruggen Bisnis
Zoetermeer
Bekijk hier de reviews
Samenwerken?
Wij vertellen je graag over onze diensten en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Heb je een vraag, opmerking, suggestie of klacht? We staan klaar om je te helpen!
Omdat ons team bestaat uit mensen met een gehoorbeperking, is telefonisch contact helaas niet mogelijk. Wij verzoeken je vriendelijk om voor eventuele vragen contact met ons op te nemen via TolkContact of Whatsapp.
Neem contact op
Dankjewel! Je bericht is goed ontvangen!
Je bent waarschijnlijk iets vergeten! Even opnieuw proberen!