Werken bij
Hettema-Service

Bekijk onze vacatures hier

Interieurverzorg(st)er
Locatie
Dagdeel
Uren
Wanneer?
Mijdrecht
vanaf 17:00
20 uur per week
z.s.m.
Interieurverzorg(st)er
Locatie
Dagdeel
Uren
Wanneer?
Zoetermeer
vanaf 17:00
20 uur per week
z.s.m.
Interieurverzorg(st)er
Locatie
Dagdeel
Uren
Wanneer?
Bilthoven
vanaf 17:00
20 uur per week
z.s.m.

Waarom Hettema-Service?

Bij Hettema-Service geloven we in de kracht van diversiteit. Wij zijn trots op ons dynamische en unieke team dat voornamelijk bestaat uit doven en slechthorenden. Als je op zoek bent naar een ondersteunende werkomgeving waar jouw unieke talenten en perspectieven worden gewaardeerd, dan is Hettema-Service de plek voor jou.

We bieden een inclusieve en toegankelijke werkomgeving, met flexibele werktijden en een competitief salaris. Onze filosofie is dat het vieren van onze verschillen ons sterker maakt. Ons team is getraind in gebarentaal en we hebben technologische hulpmiddelen om een soepele communicatie op de werkplek te garanderen.

Ben je klaar om deel uit te maken van een bedrijf dat investeert in zijn werknemers en een positieve impact heeft op de gemeenschap? Wacht dan niet langer en sluit je aan bij Hettema-Service! Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het verdient om zich gehoord en gezien te voelen. Hettema-Service: waar jouw stem telt, zelfs als deze niet altijd hoorbaar is.
Versterk Hettema-Service en groei mee!
Ben je klaar voor om deel uit te maken van Hettema-Service? Maak dan gebruik van het formulier om te solliciteren. Voeg je CV toe en je motivatie - dit mag een brief zijn of een video van maximaal één minuut in gebarentaal. We hopen je spoedig uit te nodigen voor een gesprek!
Solliciteer hier
Dankjewel! Je bericht is goed ontvangen!
Je bent waarschijnlijk iets vergeten! Even opnieuw proberen!