Reviews

Reviews

Lees hier alle reviews van onze samenwerkingpartners.

Wij zijn zeer tevreden over Hettema. Werken hard, betrouwbaar en netjes. Aardige, nette mensen. Respect!

Woonvoorziening Pernisstraat

Zoetermeer

Sinds 2020 is Hettema-Service verantwoordelijk geweest voor de schoonmaak en hygiëne in onze praktijk. In loop van dit jaar bleek secure schoonmaak, desinfectie en hygiëne van extra groot belang door de corona-uitbraak in de wereld. Ewoud, Heidi collega’s hebben de praktijk hygiëne voortvarend op zich genomen tot tevredenheid van de praktijkassistentes en het gehele team!

Huisarts Henk Boelhouwer

Mijdrecht

Wij huurden voorheen een locatie, waar Ewoud en zijn mensen schoonmaakte. Daar waren we altijd erg tevreden over. Toen wij verhuisden en weer een schoonmaakbedrijf zochten, wisten we al snel wat we wilden. Ewoud is flexibel en werkt uiterst professioneel. Keertje ruilen? Geen probleem! Iets extra doen? Je hoeft alleen maar te vragen en het wordt gedaan. Zelfs als wij onverhoopt nog aan het werk zijn als hij komt, beginnen ze eerst met de klusjes die geen geluid maken. Alles om je zo min mogelijk te storen. Wij bevelen Hettema-Service aan iedereen aan.

P4P Handelsonderneming B.V.

Mijdrecht

Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Hettema-Service. Janssen Van Kouwen Automotive is een Opel dealer met 7 bedrijven in de regio Amsterdam en Het Gooi. Wij hebben een eigen schoonmaakteam voor een aantal vestigingen maar voor onze vestiging in Amsterdam West maken wij gebruik van Hettema-Service. Hierover zijn we heel tevreden; de vestiging ziet er spik en span uit! Ga zo door!

Opel Janssen Van Kouwen

Amsterdam-West

Wij maken nu een klein jaar gebruik van de uitstekende services en medewerkers van Hettema-service. Ze werken zeer netjes , en snel. Het is duidelijk te zien wanneer zij geweest zijn. Vriendelijke medewerkers die de klus tot in de puntjes klaren. Ze zijn zelfs altijd vrolijk wanneer ik om 07:45 binnenkom en zij al sinds 6 uur bezig zijn.  Het is altijd bespreekbaar wanneer je een keer extra gebruik wil maken van hun service. Onze instelling van mensen met een verstandelijke beperking kan dan ook geen enkel minpunt vinden. Ons respect en dankbaarheid namens team Ipse-de Bruggen.

Ipse de Bruggen Bisnis

Zoetermeer

Ewoud neemt zijn taak zeer serieus. Wanneer Ewoud is geweest, is het hele kantoor schoon en fris. Dat Ewoud doof is, past bij Berengroep. Veel mensen hebben liever geen dove of slechthorende schoonmaker in verband met de communicatie. Maar voor ons is dat juist heel belangrijk. Ik zie het als een soort cirkel. Berengroep bestaat doordat er doven en slechthorenden zijn. Oftewel; het biedt ons kansen. Het is belangrijk om die kansen tegelijkertijd ook aan doven en slechthorenden te bieden. Ewoud heeft van tevoren een plan. Hij weet waar hij op moet letten. De verwachtingen over en weer zijn duidelijk. Op elke locatie komt een vaste medewerker. Mocht hij of zij verhinderd zijn, dan kan een ander personeelslid zich inlezen en de opdracht makkelijk overnemen

Berengroep

Bilthoven

Centrum Campus is een locatie van Ipse de Bruggen. De locatie bestaat uit individuele- en groepswoningen voor 28 cliënten met een auditieve beperking. Hettema-Service maakt onze locatie glanzend schoon. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde schoonmaakwerkzaamheden. Opvallend is dat Hettema-service ook zelf meedenkt voor verbetering en ons tips en adviezen geeft. Het leuke van alles is de communicatie in de gebarentaal. Hettema-service komt alle gemaakte afspraken na. Het is fijn voor ons om te wonen en werken in deze schone ruimtes. Hettema-Service zorgt voor werkplezier!

Ipse de Bruggen Centrum Campus

Zoetermeer

Als ondernemer willen wij ons kunnen concentreren op de werkzaamheden van ons bedrijf. Van dienstverleners verwachten wij dat zij hun afspraken nakomen en doen wat er is afgesproken. Het schoonhouden van onze winkels hebben wij sinds een aantal jaren uitbesteed aan Hettema-Service en wij zijn daar zeer tevreden over. Zij maken alles keurig schoon, denken mee aan verbeteringen en zijn inzetbaar voor extra klussen als dat nodig is. Wij hopen deze samenwerking nog jaren voort te zetten!

MK Computershop

Mijdrecht

GGMD voor Doven Slechthorenden is uitermate tevreden over de inzet van Hettema-Service.

GGMD voor Doven Slechthorenden

Amsterdam en Utrecht

Twee en half jaar zagen we eerst in Middenbeemster en later in de Punt, in onze gezinshuis Stellaluna jullie prettig en nauwkeurig en met enthousiasme ons interieur schoonmaken. Wij zagen jullie altijd graag komen. Ons boerderij zag er altijd spic en span schoon door jullie! Ook vertrouwd prettig in communicatie tussen ons allemaal. Tijdens koffie of lunch. Stagiaires begeleiden lag jullie heel goed! Nu gaan jullie een nieuwe fase in en hebben we op een fijne manier afscheid genomen. Heel erg bedankt Ewoud en Heidi! Veel succes verder! En graag tot ziens!

Gezinshuis Stellaluna

De Punt, Drenthe

Hettema-Service is al een aantal jaren verantwoordelijk voor de schoonmaak van ons pand. Zij doen dat niet alleen voortreffelijk, Hettema-Service hebben wij ook leren kennen als een bedrijf met vriendelijke, hulpvaardige en meedenkende mensen. Geruime tijd al dezelfde medewerkster, Ana-Maria, maar ook Ewoud zelf steekt geregeld de handen uit de mouwen. Wij van Schüco Nederland zijn bijzonder tevreden over de service die Hettema levert en hopen nog jaren samen te werken.

Schüco Nederland BV

Mijdrecht

Nu al weer ruim een jaar maakt Hettema Service in ons pand de ontvangstruimte, kantoren en kantine naar alle tevredenheid schoon en keurig in orde. Zelfs de vaatwasser uitruimen wordt niet vergeten. De dag beginnen in frisse en opgeruimde ruimtes is de dag beginnen met een goede start. Ewoud en medewerkers bedankt!

Autoverhuur Blauw

Mijdrecht

Hettema-service in de persoon van Ewoud Hettema heeft ons bedrijf gedurende enige tijd prima schoongehouden. Bracht zijn eigen middelen mee en nam iedere keer de tijd voor iets extra’s. Zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van zijn diensten.

Theo van Rijn Autoschade

Mijdrecht

Wij werken al een aantal jaren samen met Ewoud en zijn zeer tevreden over zijn inzet en van zijn collega’s. Hij verzorgt voor ons de schoonmaakwerkzaamheden. Hij denkt met ons mee, geeft nuttige tips en is milieubewust. Na onze verhuizing in 2011 hebben we Ewoud mee verhuisd want zonder hem zou de verhuizing niet doorgaan!

Kids First Kinderopvang NL B.V.

Mijdrecht

Sinds het begin werken we met Hettema Service en hopen dit lang voort te zetten. De samenwerking bevalt goed, vooral vanwege hun proactieve houding bij het aandragen van verbeteringen, zoals het plaatsen van stellingen en het melden van onderhoud. Ook zijn ze zeer flexibel bij spoedklusjes en extra werkzaamheden. Ewoud is betrouwbaar en werkt hard; zijn doofheid vormt geen enkele belemmering voor de communicatie. We wensen hem veel succes met zijn bedrijf en steunen hem volledig!

Decibel Hoortoestellen BV

Mijdrecht & Woerden