Schoonmaak

Onze services

Met onze diensten geven wij glans aan jouw gebouw, of het nu gaat om een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegelt het imago van een bedrijf. Onze schoonmaak-professionals werken efficiënt en gestructureerd, daardoor kunt u zorgeloos de schoonmaakwerkzaamheden uit handen laten nemen. We houden daarbij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en hoog kwaliteit.

Dagelijkse schoonmaak
Het schoonmaken van bijvoorbeeld een kantoorpand vereist een andere aanpak dan het schoonmaken van een school. Bij ons wordt altijd maatwerk toegepast.
Schoonmaak op afroep
Wil je niet gebonden zijn aan vaste kosten en contractuele verplichtingen? Dat is natuurlijk mogelijk. Bij ons kun je ook terecht voor een eenmalige reiniging.
Specialistische reiniging
Naast regulier onderhoud kunnen wij ook de specialistische reiniging voor je verzorgen. Hierbij stemmen wij altijd af op jullie wensen en behoeften.
Glazenbewassing
Glazenbewassing mag zeker niet worden vergeten bij het onderhoud van je pand. Onze glazenwassers voeren dit op een veilige en verantwoorde manier uit.
Vloeronderhoud
Hettema-Service beschikt over de juiste technieken en kennis om vloeronderhoud op een professionele en milieuvriendelijke wijze uit te voeren.
Dieptereiniging
Tijdens de dagelijkse schoonmaak worden moeilijk bereikbare plekken niet altijd meegenomen. Daarom is dieptereiniging soms noodzakelijk.
Workshops
Wij verzorgen educatieve workshops voor diverse onderwijsinstellingen, waaronder praktijkonderwijs, regulier onderwijs, universiteiten en dagbestedingen.

Onze samenwerkingspartners:

Reviews

Wij huurden voorheen een locatie, waar Ewoud en zijn mensen schoonmaakte. Daar waren we altijd erg tevreden over. Toen wij verhuisden en weer een schoonmaakbedrijf zochten, wisten...
P4P Handelsonderneming B.V.
Mijdrecht
Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Hettema-Service. Janssen Van Kouwen Automotive is een Opel dealer met 7 bedrijven in de regio Amsterdam en Het Gooi. Wij hebben...
Opel Janssen Van Kouwen
Amsterdam-West
Wij maken nu een klein jaar gebruik van de uitstekende services en medewerkers van Hettema-service. Ze werken zeer netjes , en snel. Het is duidelijk te zien wanneer zij geweest zijn. Om 7:30...
Ipse de Bruggen Bisnis
Zoetermeer
Bekijk hier de reviews
Samenwerken?
Wij vertellen je graag over onze diensten en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Heb je een vraag, opmerking, suggestie of klacht? We staan klaar om je te helpen!
Omdat ons team bestaat uit mensen met een gehoorbeperking, is telefonisch contact helaas niet mogelijk. Wij verzoeken je vriendelijk om voor eventuele vragen contact met ons op te nemen via TolkContact of Whatsapp.
Neem contact op
Dankjewel! Je bericht is goed ontvangen!
Je bent waarschijnlijk iets vergeten! Even opnieuw proberen!