Nieuws & publicaties

Nieuws

In 2022 ons 15 jarig jubileum gevierd
Met grote vreugde vieren we ons 15-jarig jubileum, trots op successen en klaar voor een toekomst vol innovatie en groei!
Wij zijn 12,5 jaar oud!
Bij ons 12,5-jarig jubileum kijken we dankbaar terug op groei en partnerschap, vastberaden voor de toekomst.
Hettema-Service in 2012 5 jaar!
Vandaag vieren we trots ons 5-jarig jubileum vol uitdagingen en successen, dankbaar voor klanten en team.

Publicaties

AD.nl
Hettema-Service, een toonaangevend bedrijf in de facilitaire dienstverlening, wordt geïnterviewd door het AD, waarbij ze hun succesvolle groeistrategie en klantgerichte aanpak belichten. Het interview werpt een licht op hun inzet om hoogwaardige en duurzame oplossingen te bieden voor een breed scala aan bedrijven en organisaties.
Raket Award
Raket Award erkent het opmerkelijke werk van Hettema-Service, een schoonmaakbedrijf dat zich inzet voor inclusiviteit door dove medewerkers in dienst te nemen. Het interview met Hettema-Service benadrukt hun inspirerende inspanningen om gelijke kansen te bieden en de successen van hun dove medewerkers in de schoonmaakbranche te vieren.
De Zaak
De Zaak, een gerespecteerde ondernemerskrant, brengt een indringend verhaal over Hettema-Service, een schoonmaakbedrijf dat voorop loopt in de branche. Het artikel werpt een licht op hoe Hettema-Service zich onderscheidt door hun aanpak met dove medewerkers, waarbij ze niet alleen uitblinken in schoonmaak, maar ook een inspirerend voorbeeld zijn van inclusiviteit en diversiteit op de werkvloer.

Reviews

Wij huurden voorheen een locatie, waar Ewoud en zijn mensen schoonmaakte. Daar waren we altijd erg tevreden over. Toen wij verhuisden en weer een schoonmaakbedrijf zochten, wisten...
P4P Handelsonderneming B.V.
Mijdrecht
Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Hettema-Service. Janssen Van Kouwen Automotive is een Opel dealer met 7 bedrijven in de regio Amsterdam en Het Gooi. Wij hebben...
Opel Janssen Van Kouwen
Amsterdam-West
Wij maken nu een klein jaar gebruik van de uitstekende services en medewerkers van Hettema-service. Ze werken zeer netjes , en snel. Het is duidelijk te zien wanneer zij geweest zijn. Om 7:30...
Ipse de Bruggen Bisnis
Zoetermeer
Bekijk hier de reviews
Samenwerken?
Wij vertellen je graag over onze diensten en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Heb je een vraag, opmerking, suggestie of klacht? We staan klaar om je te helpen!
Omdat ons team bestaat uit mensen met een gehoorbeperking, is telefonisch contact helaas niet mogelijk. Wij verzoeken je vriendelijk om voor eventuele vragen contact met ons op te nemen via TolkContact of Whatsapp.
Neem contact op
Dankjewel! Je bericht is goed ontvangen!
Je bent waarschijnlijk iets vergeten! Even opnieuw proberen!