Personeel

Ewoud
EwoudDirecteur, tevens meewerkend eigenaar
Ik, als eigenaar van Hettema-Service, ben ik blij met wat wij tot nu toe hebben bereikt. Ik vind het belangrijk om respect en waardering te blijven geven aan ons waardevolle personeel en klanten
Heidi
HeidiFinancieel Medewerkster
Ik, als medeoprichter van Hettema-Service, ben trots op ons bedrijf. Ik werk met veel plezier samen met mijn man Ewoud in ons bedrijf. Het werk heeft naast de benodigde verantwoordelijkheden ook veel uitdagingen. Naast dit werk vind ik het ook belangrijk dat alles in orde is m.b.t. het personeel en dat hier voldoende aandacht voor is. Want zonder ons personeel kan ons bedrijf niet draaien en groeien.
Jordy
JordyFacilitair Medewerker
Dit bedrijf motiveert mij om hard te werken en een goede service te verlenen.
Jeffry
JeffryFacilitair Medewerker
Ik werk altijd naar mijn zin bij Hettema-Service. Ook altijd gezellig en leuk met collega’s en werksfeer is toppie! Echt dankbaar voor deze baan.
Alistair
AlistairFacilitair Medewerker
Ik werk in prettige sfeer en omstandigheden waar ik goed mijn werk kan leveren met plezier, passie en service!
Roy
RoyFacilitair Medewerker
Ik vind het fijn om te werken bij Hettema-Service omdat het een flexibele werkrooster heeft. Ik, als student, heb er veel baat bij.
Frida
FridaFacilitair Medewerkster
Ik werk echt plezier bij Hettema-Service en leuke collega’s en prettig samenwerken.
De klanten zijn tevreden, vind ik belangrijk, daar ben ik blij mee.
Shona
ShonaFacilitair Medewerkster
Werken bij Hettema-Service loont echt. Hettema is (nu nog) een klein bedrijf waardoor er veel contact momenten zijn, die ervaar ik als erg prettig. Voor alle vragen kan ik bij hun terecht. En ik merk dat ze veel aandacht hebben voor hun werknemers, zo is er regelmatig gezellige bijeenkomsten. Daardoor is werken bij/voor Hettema leuk!
Monique
MoniqueFacilitair Medewerkster
Ik zocht een baan voor in de avond waarop ik zelf mijn tijd kan bepalen. Eet eerst lekker samen met mijn gezin en ga dan 2 uurtjes werken. Ik maak een dokterspraktijk schoon volgens een duidelijk rooster. Het is plezierig werken en betaald goed.
Pari
PariFacilitair Medewerkster
Als medewerker van Hettema-service ben ik heel erg tevreden over de organisatie van het bedrijf.
Jonivo
JonivoFacilitair Medewerker
Bart
BartFacilitair Medewerker
Ik vind heel leuk om voor Hettema te mogen werken.
En ze hebben leuke collega’s!